Vilkår og betingelser

HANDELSBETINGELSER

Bestillinger:  
Du vil modtage en e-mail med en ordrebekræftelse, når du har foretaget en bestilling. Leveringstiden er normalt 1-3 dage hverdage. Når vi modtager din ordre, vil du modtage en ordrebekræftelse på e-mail. Så snart din ordre er klar til at blive afsendt, vil du modtage en faktura på e-mail. Fakturaen gælder som din kvittering. På din ordrebekræftelse vil du også modtage et Track & Trace nummer, så du kan følge din pakke på Postnords hjemmeside, når den er afsendt fra os. 

Betaling:  
Marie Lahn accepterer følgende kreditkort: Dankort, VISA/Dankort,VISA/Electron, Euro/Mastercard, Maestro, JCB, og American Express. Vi benytter e-pay betalingssystem. Dine kontooplysninger kan naturligvis kun ses af Nets/PBS. Beløbet vil blive hævet fra din konto, så snart vi sender din pakke. Alle priser er angivet i DKK, og er inklusiv 25% moms. Der udover kan du betale med mobile Pay, hvis det ønskes.   

Fragt:
Alle pakker sendes med forsikret pakkepost gennem Postnord. Du bedes altid kontrollere pakkens indhold ved modtagelsen. Er pakken/indholdet beskadiget ved modtagelsen, skal du anmelde det til Postnord med det samme, og senest 2 dage efter modtagelse. Marie Lahn er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transport. På din ordrebekræftelse vil du modtage en e-mail med et Track & Trace nummer, så du kan følge din pakke. Vi gør opmærksom på, at pakken først kan spores når Postnord har scannet pakken.

Vi sender med gratis fragt ved varekøb over dkr. 500,-. Hvis en pakke skal sendes til en adresse uden for Danmark, herunder Færøerne og Grønland, vil prisen på fragt følge Postnords takst til det pågældende land. Du har også mulighed for ved leveringsformer, at vælge afhentningen af varen i butikken på adressen:

Marie Lahn
Kongensgade 79
6700 Esbjerg
Danmark 

Ved afhentning af varen i butikken skal du som kvittering, medbringe den faktura du har modtaget på e-mail. Vi sender en e-mail, når varen er klar til afhentning.    

Reklamationer:
Alle handlede varer hos Marie Lahn er omfattet af dansk købelovgivning, der giver 2 års reklamationsret. Dette gælder dog ikke varer, der er defekte pga. almindelig slitage eller forkert brug. Ved reklamation eller mangler ved forsendelsen bedes du kontakte Marie Lahn kundeservice hurtigst muligt. Telefon: 7512 6723 mandag til fredag fra kl. 10.00 til 16.00. E-mail: info@marielahn.dk. Vi refunderer fragten, hvis reklamationen godkendes.    

Returret:
Der er 14 dages retur- og fortrydelsesret fra den dag du modtager dine varer. Det er vigtigt, at varens originale emballage ikke er ødelagt. Vi forbeholder os retten til at afvise en pakke, hvis varens emballage er ødelagt og ikke kan sælges igen. I pakken skal du vedlægge kopi af faktura sammen med en forklaring på årsag til returnering eller oplysninger vedrørende ombytning til anden vare. Ved fortrydelse af et køb refunderes fragten ikke.

Ved reklamationer betaler Marie Lahn for returfragten. Du er også altid velkommen til at komme forbi butikken for at bytte varer købt på vores online shop. Du træffer os i normal butiksåbningstid på nedenstående adresse.  

Marie Lahn
Kongensgade 79
6700 Esbjerg

For at kunne returnere / bytte varen i butikken skal du som kvittering medbringe den faktura du har modtaget på e-mail.     

Udsolgte varer:  
Vi tager forbehold for eventuelle udsolgte varer. Du vil blive kontaktet på enten e-mail eller telefon, hvis der skulle være problemer med din ordre.        

Kundeklub:
Som medlem af kundeklubben gælder vores almindelige handelsbetingelser i forbindelse med retur.